danish Velkommen: Log ind Tilmeld

Shipping & Returns

1. Return
1. Vi tillader kun en fuldstændig tilbagebetaling for elementer, der har problemer forårsaget af os. 2. Hvis den vender tilbage pakken ikke indeholder alt tilbehør og dele det blev leveret med, vil udgifterne til tilbehør og dele trækkes fra det samlede produkt pris og kan kun begrunde en delvis tilbagebetaling.
3. Hvis der ved en eller anden grund, er du nødt til at ændre størrelse, farve, eller tilbagebetaling er under på grund af "I modsætning til", vil levering koste trækkes fra det samlede produkt pris.
2. Udveksling
Vi vil acceptere børser til en anden størrelse eller farve inden 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores team medlemmer vil hjælpe dig. Hvis du ønsker at udveksle elementer til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine emner til en restitution (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
Du skal kontakte os inden du sender poster tilbage. Alle elementer, der sendes tilbage til os skal være i deres oprindelige tilstand, dvs. ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tags vedlagt. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig.
Vi dækker ikke fragten af ​​udvekslinger, vil du være ansvarlig for returportoen og for forsendelse og håndtering udgifterne til forsendelse de udvekslede elementer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender emner til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.
Tilbage