danish Velkommen: Log ind Tilmeld

Privacy Notice

Privacy
Vi er forpligtet til at beskytte dit privacy.We aldrig sælge dine personlige oplysninger (herunder e-mail, navn eller demografi) til nogen tredjepart selskab. Hvis du vælger ikke at modtage vores nyhedsbrev, vil vi aldrig sende dig uopfordrede e-mails. Hvis du gør din betaling ved hjælp af et kreditkort, kan du være 100% sikker på, at dine personlige oplysninger er sikre. Vi bruger en 256 bit kryptering Secure Socket Layer (SSL) forbindelse under købsprocessen bortset fra rederiet levere din ordre.
Vi deler kun din leveringsadresse og telefonnummer med rederiet. Vi holder dine oplysninger i vores databaser for at audit, kunde spor, og bank regler.
De oplysninger, vi indsamler fra dig bruges kun til at behandle og sende din bestilling. Din e-mail-adresse bruges kun til at give dig en ordrebekræftelse og tracking nummer. Dit telefonnummer bliver brugt til at kontakte dig i tilfælde af et problem med opfyldelse eller levering af din ordre.
Betaling
1.Credit Card verificeres (Visa, Mastercard), beskytte køberne!
Hvis vi ikke er i stand til at behandle dit kreditkort, skal du kontrollere for at sikre du har indtastet det korrekte kortnummer og udløbsdato, og at fakturering navn og adresse, du indtastede passer til dit kreditkort erklæring nøjagtigt. Kontakt dit kreditkortselskab, hvis problemet fortsætter.
2.Paypal
3.Western Union og TT
Tilbage